Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.univ-ouargla.dz/jspui/handle/123456789/4115
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | وهراني، محمد رضا | - |
dc.contributor.author | بلعلوي، محمد الابشر | - |
dc.contributor.author | وهراني، محمد رضا | - |
dc.contributor.author | قاشي، البيضاء | - |
dc.date.accessioned | 2014-02-18T11:23:55Z | - |
dc.date.available | 2014-02-18T11:23:55Z | - |
dc.date.issued | 1999 | - |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4115 | - |
dc.publisher | المركز الجامعي بورقلة | - |
dc.subject | نسبة السكر | en_US |
dc.subject | التمور الجزائرية | en_US |
dc.title | دراسة تطبيقية لنسبة السكر في بعض التمور الجزائرية | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Appears in Collections: | Département de chimie |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Alabchar-Qkachi.pdf | 17,74 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.